top of page

2021 - 2022 навчальний рік

Marble Surface

Колектив нашого закладу долучився до Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян до Дня безпечного Інтернету "Разом для найкращого Інтернету!". У межах заходу реєструвався рекорд України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних класах Google for Education.Під час заходу були презентовані можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education та “Посібник із безпеки дітей в Інтернеті”. Також учасники виконали вправи у віртуальних кімнатах, отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися, як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки.

Marble Surface

   Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве і доволі молоде свято - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЧИТАННЯ ВГОЛОС.

   Ця подія має за мету захоплення людства, а найбільше - молодого покоління, до читання книг.

   Для святкування достатньо обрати цікаву книжку й знайти слухачів.

2 лютого цю ініціативу підхопили і учні 4 класу.

273124768_1145727809578376_5402647849432489553_n.jpg
Marble Surface

   28 січня 2022 року виповнюється 41 рік з моменту відкриття для підписання Конвенції Ради Європи «Про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних», яка заклала підвалини правового регулювання сфери захисту персональних даних на міжнародному рівні.

Саме у цей день у країнах Європи починаючи з 2007 року відповідно до рішення Комітету міністрів Ради Європи відзначається Міжнародний день захисту персональних даних (Data Protection Day).

День було встановлено для того, щоб користувачі мережі не забували про дотримання правил поведінки в інтернеті, які допомагають убезпечити їх віртуальне і реальне життя.

bottom of page